Taskforce Search

De missie van de taskforce Search is het bevorderen van de kennis, transparantie en innovatie in de Nederlandse markt voor zoekmachinemarketing.


Arjen Hoek

Taskforce voorzitter Search

Arjen Hoek is werkzaam in online marketing sinds 2008. Naast zijn studies Bestuurskunde en Planologie begon hij als bijbaan zelf websites te bouwen en te optimaliseren. Vanuit deze interesse is Arjen na zijn studies direct aan de slag gegaan bij iProspect als search consultant. Waarna hij onder andere bij de Persgroep als marketeer en bij Nextail als Manager Performance Marketing heeft gewerkt. In al deze rollen was Arjen altijd bezig met het maximale resultaat uit SEA, SEO en andere verkeersbronnen te halen. Sinds 2017 werkt Arjen als Senior Strategic Accountmanager bij Microsoft Advertising. Tegelijkertijd is hij sinds 2017 actief lid van de Taskforce search. In de afgelopen drie jaar heeft hij bijgedragen aan diverse evenementen en publicaties van het IAB. Per 1 november 2020 is Arjen benoemd als de voorzitter van de Taskforce Search.Taskforce Search ledenUitgelicht

iab PA20 banner NL 300x250


Deelname aan de taskforce

Als lid van IAB Nederland kun je actief deelnemen aan onze taskforces en zo jouw unieke visie geven op marketing innovatie.

IAB Nederland reguleert en verdedigt de belangen van de sector via standaarden & richtlijnen en gedragscodes.


Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de IAB Nederland mailings en nieuwsbrief.Upcoming Search Events

Momenteel heeft deze taskforce geen gerelateerde events.
Meld je aan voor de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van aankomende events.

Versturen