Taskforce Online Video

Het doel is het bijdragen aan de kennis, transparantie en innovatie rondom de inzet van Online Video.


Robin Bach Kolling 

Taskforce voorzitter Online Video 

Sinds 2007 is Robin werkzaam in de digitale media. In zijn huidige rol als managing director [m]PLATFORM binnen GroupM heeft hij met name gebouwd aan de programmatic labels, producten en digitale teams binnen GroupM om te blijven innoveren binnen data gedreven marketing. De laatste 1.5 jaar heeft hij daarnaast als Head of Video Craft binnen Greenhouse en GroupM de focus op video gelegd om de dienstverleningen verder uit te bouwen en te zorgen dat we meetbare impact realiseren voor onze klanten.

Het snel veranderende video landschap en de innovaties rondom nieuwe vormen van video en nieuwe schermen die onderdeel worden van het eco-systeem bieden enorm veel kansen voor de Video Taskforce om kennis te delen, te accelereren en te inspireren. Specifieke thema’s die de komende periode behandeld worden zijn Connected TV, meetbaarheid en Outstream.Taskforce Online Video ledenUitgelicht

iab PA20 banner NL 300x250


Deelname aan de taskforce

Als lid van IAB Nederland kun je actief deelnemen aan onze taskforces en zo jouw unieke visie geven op marketing innovatie.

IAB Nederland reguleert en verdedigt de belangen van de sector via standaarden & richtlijnen en gedragscodes.


Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de IAB Nederland mailings en nieuwsbrief.Upcoming Online Video Events

Momenteel heeft deze taskforce geen gerelateerde events.
Meld je aan voor de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van aankomende events.

Versturen