Taskforce E-commerce

De consument koopt en oriënteert steeds meer online. Uit onderzoek van Thuiwinkel.org blijkt dat de consument 25.8 miljard euro heeft uitgegeven in 2019. Een stijging van 7% ten opzichte van een jaar eerder. Marketplaces zoals bol.com en Amazon hebben een verdere impact gehad op het oriëntatie-, zoek- en aankoopgedrag van de consument. Dit veranderende gedrag van de consument heeft een blijvende en veranderende impact op het totale landschap en wij verwachten dat dit voor steeds meer vragen uit de markt zorgt.


Justin Sandee

Taskforce voorzitter E-commerce

Justin Sandee is Head of Retail Media Management bij Bol.com Retail Media Groep. Met meer dan tien jaar ervaring in digitale media is hij samen met de snel ontwikkelende digitale branche meegegroeid. Rode draad in zijn carrière is het bouwen aan de digitale transformatie van zowel traditionele als digitale publishers, adverteerders en bedrijven in e-commerce. Naast commerciële verantwoordelijkheid behoren ook online marketing, product development en mediamanagement tot zijn specialisaties.Taskforce E-commerce ledenUitgelicht

iab PA20 banner NL 300x250


Deelname aan de taskforce

Als lid van IAB Nederland kun je actief deelnemen aan onze taskforces en zo jouw unieke visie geven op marketing innovatie.

IAB Nederland reguleert en verdedigt de belangen van de sector via standaarden & richtlijnen en gedragscodes.


Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de IAB Nederland mailings en nieuwsbrief. Upcoming E-commerce Events

Momenteel heeft deze taskforce geen gerelateerde events.
Meld je aan voor de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van aankomende events.

Versturen