Wil jij ook lid worden?Het lidmaatschap

IAB Nederland is een autoriteit en onafhankelijk baken middenin de snel veranderende digitale wereld. Een lidmaatschap van IAB Nederland biedt de juiste expertise en tools om succesvol mee te groeien in dit vakgebied. Onze leden horen als eerste wat de nieuwe digitale trends zijn. En hebben de mogelijkheid om zelf aan te schuiven met thought leaders uit het vak om een actieve bijdrage te leveren rondom de vorming van nieuwe richtlijnen, standaarden en best practices.

Lid worden

Taskforces

Enkele voordelen

Als IAB-lid ondersteun je de branche waarin je met passie werkzaam bent. Je lidmaatschap zorgt er mede voor dat wij Ad Spend en Marketing Innovatie onderzoeksrapporten kunnen publiceren. Daarnaast organiseren wij regelmatig, in samenwerking met onze taskforces, kennissessies. Als lid van IAB Nederland kun je actief deelnemen aan onze taskforces en zo jouw unieke stempel drukken op marketing innovatie. Onze Leden zijn gratis welkom op onze events. Tevens ontvangen onze leden korting op vele events waar wij partner van zijn. 


Samenwerken aan uiteenlopende onderwerpen

Vanuit de werkgroep Privacy willen belangenbehartigers de totale markt van exploitanten, adverteerders en (media)bureaus van advies en documentatie voorzien op het gebied van de GDPR en de aankomende e-Privacy Verordening.
Door haar gevarieerde samenstelling wil de werkgroep ervoor zorgen dat er uniformiteit in de sector ontstaat. Als lid van IAB Nederland nodigen wij je van harte uit bij te dragen, en elkaar te helpen zodat we samen toewerken naar een (werk)omgeving waarin de consument centraal staat. En kunnen we er tegelijkertijd voor zorgen dat de advertentie-economie de motor blijft van het commerciële contentrijke internet.


Leden van IAB NederlandOmzet           Contributie 2019

1.                    € 2.375,00

2.1  < € 1 mln              € 2.375,00 
2.2  € 1 - 5 mln            € 3.150,00
2.3  > € 5 mln              € 3.950,00

O.a. Media/Creatief bureau, Tech/Data bedrijven

3.1  < € 3 mln      € 2.375,00
3.2  € 3 - 5 mln    € 3.150,00
3.3  > € 5 mln      € 3.950,00

4. Educatieve instelling    € 575,-

5. ZZP - Zelfstandige      € 575,-

6. Kleine startende onderneming   € 575,-

*Om in aanmerking te komen dit tarief moet een bedrijf aan de volgende vier eisen voldoen:

Een bedrijf..

- heeft maximaal drie werknemers;

- bestaat maximaal twee jaar;

- heeft geen (internationaal) moederbedrijf;

- heeft meer kosten dan opbrengsten en/of zit opereert op break even-niveau.

Het tarief voor de kleine startende onderneming is voor maximaal twee jaar en eindigt ook wanneer het bedrijf niet meer aan een of meerdere van bovenstaande eisen voldoet. Wanneer dit gebeurt gaat het lidmaatschap over op de reguliere staffel die voor het bedrijf van toepassing is.

7. Op aanvraag


Inschrijven

Vul onderstaand formulier in en vraag een lidmaatschap
of aanvullende informatie aan.

Verplicht

Verplicht

Verplicht

Verplicht

Verplicht

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input