Algemene leden vergadering

dinsdag 5 maart 2019, Hotel Jakarta, Javakade 766, 1019 SH Amsterdam

Registreer hier Zet in agenda

Graag nodigt Nathalie Peters (voorzitter van IAB Nederland) namens het bestuur je uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) op 5 maart 2019.

Programma:

Inloop 08.00 - start 08.30 - 11.30 uur

We leven in disruptieve digitale tijden. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we deze verstoringen begrijpen? Hoe moeten we als organisaties daarop reageren? En hoe kan dit – in de praktijk – worden bereikt? Richard Potter, Chief Technology Officer at Microsoft Enterprise Services zal in zijn keynote voorafgaand aan de ALV ingaan op deze vragen. Een boeiende en onderhoudende presentatie die ingaat op de echte uitdagingen van digitale transformatie en de opbouw van organisaties die elke dag innoveren.

Iedereen is welkom vanaf 08.00 uur in Hotel Jakarta. Het open gedeelte van het programma start om 08.30 tot 10.00 uur vervolgens zullen we overgaan tot een besloten gedeelte.

Besloten deel
Om 10.00 starten we met de Algemene Leden Vergadering. Tijdens dit besloten deel voor leden legt IAB Nederland verantwoording af over het beleid en de activiteiten van het afgelopen verenigingsjaar, en deelt de plannen voor het nieuwe jaar met de leden. Daarbij wordt alle leden ruim de mogelijkheid geboden om hun mening te geven of vragen aan het bestuur te stellen. Wij stellen het zeer op prijs dat er van jouw bedrijf een stemgerechtigde aanwezig zal zijn voor de beslissingen die tijdens de ALV genomen gaan worden.

Mocht je als lid geen vertegenwoordiger kunnen afvaardigen voor de ALV, maak dan gebruik van je stemrecht middels deze volmacht.

Delen via

Sponsoren van IAB Nederland