Open Voice event

donderdag 26 september 2019, Mirabeau (Kauwgomballenfabriek, Paul van Vlissingenstraat 10C, Amsterdam

Registreer hier Zet in agenda

Op donderdag 26 september wordt de zevende editie van Open Voice gehouden in de Digital Studio van Mirabeau - A Cognizant Digital Business. Een gratis evenement waar wordt onderzocht en besproken waarom voice een kanaal is om in te investeren en mee bezig te zijn. Open Voice is een initiatief van Nodes Agency, Mirabeau, Merkle en 52DN met ‘innovatie’ als verbindende factor. In deze editie staat de adoptie van Voice door de media- en entertainmentindustrie centraal.

De uitdagingen van Voice
Bijna alle radiozenders, tv programma’s, kranten en zelfs DJ’s starten met het inzetten van voice als kanaal. Voice assistenten staan dan ook op het punt een essentieel onderdeel van ons leven te worden en bieden een enorme potentiële markt voor adverteerders en organisaties. Maar wat is er allemaal al gedaan, en hoe kunnen we hiervan leren?

Open Voice is een ontmoetingsplaats voor merken, innovators, product owners, marketeers, ondernemers en Voice-liefhebbers. Een creatieve en inspirerende plek met verhalen en tips van koplopers in het veld. Tijdens deze meetup vertellen onder andere sprekers Tom Jessen van RTL en Iwan Reuvekamp van de Persgroep over de toegepaste strategieën en de bijbehorende uitdagingen op het gebied van Voice. Daarnaast vertelt Reuvekamp meer over het omarmen van de Spraak Assistent bij Qmusic.

Praktische informatie 

Wat & wanneer: Open Voice #07, 26 september
Thema: Media & entertainment - waar de gebruikers zijn
Waar: Mirabeau (Kauwgomballenfabriek, Paul van Vlissingenstraat 10C, Amsterdam) 

Tijd: 16:00 - 20:00 uur

Sprekers

  • Tom Jessen, projectleider bij RTL.
  • Iwan Reuvekamp, Audio/Voice innovatie manager bij de Persgroep.
  • Meer sprekers worden later aangekondigd.

Programma

16:00 - 16:30 Deuren open

16:30 - 17.30 Presentaties

17.30 - 18.00 Pauze met hapjes en drankjes

18.00 - 19:00 Meer presentaties

19:00 - 20.00 Netwerkborrel

Delen via

Sponsoren van IAB Nederland