Emerce Updates #2 Voice

dinsdag 5 maart 2019, B.3 van B.Amsterdam

Registreer hier Zet in agenda

Are you ready for the Voice Revolution?
Emerce Update #2 – VOICE brengt je in een dag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen van Voice. De verschillende Voice Assistants en hun mogelijkheden komen aan bod. Tijdens de unieke ‘demo-train’ maak je kennis met de eerste Voice toepassingen in Nederland. En natuurlijk ga je naar huis met concrete handvatten om Voice in te zetten in jouw business model. Het is duidelijk dat met de introductie van Voice Interfaces ‘het oude’ niet meer werkt. Er moeten nieuwe interactievormen ontwikkeld worden. Hoe speel je hier vanuit jouw business op in? Wat betekent het voor je processen? Waar liggen de kansen?

Emerce Update Voice is voor iedereen die meer wil weten over de toekomst van voice en de mogelijkheden van het toepassen van voice binnen e-commerce, design en tech.

Emerce Updates
Een Emerce Update gaat in op actuele onderwerpen en recente trends digital en tech en bestaan uit expertsessies, discussie-panels en presentaties. Bezoekers van Emerce Updates zijn binnen een dag helemaal up-to-date over het desbetreffende onderwerp.

Schrijf je nu in voor Emerce Update #2 Voice
Als IAB lid/relatie kun je nu met €100,- korting naar Emerce Update #2 Voice. Klik hier en kies voor het ‘Regular ticket (€100 korting)’.

Delen via

Sponsoren van IAB Nederland