Emerce Update #5 Instagram

dinsdag 12 november 2019, B. Amsterdam

Registreer hier Zet in agenda

Join Emerce Update #5 Instagram | 12 november 2019 | B. Amsterdam

Instagram is met miljarden gebruikers dé plek om fans aan je merk te binden. Met posts, stories en IGTV bouw je aan een relevante community met betrokken volgers. Het lijkt simpel, maar blijft een vak apart. Je krijgt te maken met algoritmes, analytics, hashtags, reacties, shopping tags en (commercial) content. Hoe blijf je als merk boeiend op Instagram?

Van boring naar booming business
Op 12 november is de Emerce Update over Instagram. Experts, bureaus en merken keren het platform binnenstebuiten en geven hun #nofilter blik op dit social kanaal. Want hoe voeg je als merk iets toe aan de community? Hoe organiseer je posts, video’s, IGTV en creëer je content dat daadwerkelijk zorgt voor interactie? Niets blijft meer verborgen achter de zakelijke accounts. Na deze update snap je de succes stories uit onderzoek en praktijk.


Het is niet zomaar iets delen op Instagram. Algoritmes en content zijn de enablers of killers voor het behalen van je zakelijke doelstellingen. Deze update vertelt je alles wat je eerder had willen weten en de beste inzichten voor een doorbraak bij het miljarden publiek.


Voor wie is Emerce Update #5 Instagram?
De Emerce Update Instagram is voor iedereen die het platform beter wil begrijpen en professionele stappen wil zetten. Je ontmoet marketeers van IG accounts, experts in social media, content creators en bureaus om je merk instaready te maken en houden.

Delen via

Sponsoren van IAB Nederland