Emerce Update #4 Youtube

donderdag 19 september 2019, B. Amsterdam

Registreer hier Zet in agenda

Join Emerce Update #4 YouTube | 19 september 2019 | B. Amsterdam

YouTube is het grootste online videoplatform ter wereld. Met meer dan 1 miljard gebruikers is het platform ook de grootste zoekmachine na Google. Gebruikers zijn dagelijks goed voor meer dan 1 miljard uur aan videoconsumptie. YouTube is onmisbaar in je marketingstrategie. Want video wint het van blogs en YouTube wint het van tv. Toch worstelen merken vaak nog met de vraag hoe YouTube effectief ingezet kan worden. Hoe haal je als merk het meeste uit de mogelijkheden van het platform en hoe benut je de conversiemachine optimaal? Duik in één dag in de strategie en best practices van YouTube met de uitdagende Emerce Update.

Wat is Emerce Update YouTube?
Op 19 september krijg je in één dag een volledige update hoe je YouTube succesvol kan inzetten als marketingtool. Hoe benut je YouTube voor je organisatie? Hoe zit het ecosysteem van YouTube, Google, en videomarketing in elkaar? Wat maakt online videocontent een krachtig instrument voor je conversie? Grote merken en specialisten delen hun ervaringen, cases en resultaten in sessies, workshops en discussies.

De Emerce Update in YouTube is voor iedereen die op zoek is naar een boost in de online video business. Je ontmoet marketeers van grote bedrijven, experts in YouTube en bureaus gespecialiseerd in online video en gaat gegarandeerd met eye openers naar huis.

Voor wie?
Voor de merken en makers! Decision makers met een commerciële verantwoordelijkheid. Dit zijn (online) marketeers, (online) marketing managers, webmanagers, e-commerce professionals, social media specialisten, (online) communicatiespecialisten en content specialisten.

Delen via

Sponsoren van IAB Nederland