Emerce Update #4 - Artificial Intelligence

dinsdag 9 april 2019, Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

Registreer hier Zet in agenda

The future is now!
Kunstmatige intelligentie (AI) is overal, denk aan de zelfrijdende auto, compleet geautomatiseerde warenhuizen en algoritmes die klantgedrag voorspellen. AI neemt ons steeds meer taken uit handen, waarmee de invloed op bedrijfsprocessen en ons leven groeit.

Wat kan AI voor jouw onderneming doen en waar begin je met het gebruik van op AI-gebaseerde oplossingen? Het gebruik van AI om waarde toe te voegen aan het bedrijf blijkt in de praktijk gecompliceerd. Het vereist inzicht in de eigen processen en in de snel evoluerende scala aan technologieën die kunnen helpen.

Kom op 9 april naar de Emerce Update AI en krijg inzicht in de toegevoegde waarde, implementatiemogelijkheden en de risico’s van AI. En leer hoe je AI succesvol kan integreren in je eigen organisatie.

Voor wie?
Emerce Update #4 - Artificial Intelligence is voor iedereen die meer wil weten over de toekomst van AI en de mogelijkheden die AI biedt voor de eigen organisatie.

Emerce Updates

Een Emerce Update gaat in op actuele onderwerpen en recente trends in digital en tech en bestaan uit expertsessies, discussie-panels en presentaties. Bezoekers van Emerce Updates zijn binnen een dag helemaal up-to-date over het desbetreffende onderwerp.

Schrijf je nu in voor Emerce Update #4 - Artificial Intelligence
Als IAB lid/relatie kun je nu met €100,- korting naar Emerce Updates. Klik hier en kies voor het ‘Regular ticket (€100 korting)’.

Delen via

Sponsoren van IAB Nederland