Emerce Performance 2019

donderdag 7 november 2019, Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

Registreer hier Zet in agenda

Join Emerce Performance | 7 november 2019 | Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

De jaarlijkse performance advertising update

Emerce Performance is de jaarlijkse update rond performance driven online advertising. Het event rond de beste inzet van advertising om de beste conversie te bereiken. Over adverteren wat direct leidt tot meer sales, aanvragen, downloads of leads. Een dag vol kennis, eye-openers en netwerkmogelijkheden. Keynotes en strategische sessies worden afgewisseld met relevante praktijkcases van niet alleen branchegenoten, maar ook voorbeelden uit andere relevante sectoren. 

Emerce Performance is het event rond de beste inzet van advertising om de beste conversie te bereiken. Over adverteren wat direct leidt tot meer sales, aanvragen, downloads of leads. Toonaangevende media managers, - strategen, -planners, -buyers en online advertising verantwoordelijken geven een kijkje in de keuken en delen hun ervaringen en successen. 


Voor wie is #performance19?

Het event is voor online adverteerders, uitgevers en professionals in de online advertising markt. Beslissers uit diverse branches die meer uit het online kanaal willen halen, werkzaam bij Nederlandse merken en mediabureaus die werken voor de grootste brands in Nederland, waaronder: media-strategen, mediaplanners, online marketeers, e-commerce managers, publishers en overige beslissers die willen ingaan op nieuwe ontwikkelingen tactieken om het rendement van digital advertising te verhogen. 

Vorige jaar stonden er sprekers van onder andere de volgende bedrijven on stage bij Emerce Performance: Facebook, NautaDutilh, Bol.com, Wehkamp, GoSpooky/Speaky.ai, Google en PostNL.

Een inspirerende dag die je helemaal up to date brengt over de alles rondom performance advertising! 

Schrijf je nu in voor Emerce Performance

Als IAB lid/relatie kun je nu met €100,- korting naar Emerce Performance. Klik hier en kies voor het ‘Regular ticket (€100 korting)’.

Delen via

Sponsoren van IAB Nederland