Emerce Engage: Reach, Touch & Retain customers!

donderdag 6 december 2018, Pakhuis de Zwijger

Registreer hier Zet in agenda

Op donderdag 6 december in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam vindt Emerce Engage plaats. Het event dat gaat over de beste crossmediale strategieën voor werving, loyalty en een optimale customer journey, via e-mail, social, web en ook in combinatie met offline kanalen. Nieuwe inzichten rond effectief gebruik van data, systemen en klantgegevens met een geïntegreerde aanpak voor een stijgende conversie en loyaliteit. Emerce Engage is voor organisaties die direct marketing willen verbeteren en hun churn willen verlagen. Verbeter de conversie en loyalty van je merk en de multichannel klantbeleving. Geef op innovatieve wijze invulling aan je strategie. Via e-mail software, CRM-systemen, intelligente CMS-tooling, campaign management software en social tracking & monitoring oplossingen.

Dit event geeft veel inzicht en inspiratie, vooral voor sectoren zoals telecom, energie, goede doelen, financials, travel, leisure en automotive. De kennis wordt gepresenteerd door experts, afgewisseld met praktijkcases van collega’s uit binnen-en buitenland. Een event voor decision makers en het hoger- en middenmanagement met grote invloed op budget voor investeringen in CRM, customer service, webcare, callcenter, database technologie en email-marketing.

Schrijf je nu in voor Emerce Engage 2018

Als IAB lid/relatie kun je nu met €100,- korting naar Emerce Engage. Klik HIER en kies voor het ‘Regular ticket (€100 korting)’.

Delen via

Sponsoren van IAB Nederland