Emerce E-commerce Live

woensdag 26 juni 2019, Beurs van Berlage, Amsterdam

Registreer hier Zet in agenda

Innovation in e-commerce

26 juni 2019 is de Beurs van Berlage het toneel van het meest innovatieve en toonaangevende e-commerce event van Nederland. Met ruim 100 sessies, round tables, panels, pitches, experts en demo’s een waardevol inspiratie- en netwerkevent.

Op E-commerce Live! draait alles om innovatie en ontwikkeling. Geen traditionele beursvloer, maar een dynamisch programma van sprekers en activiteiten omringd door peers. Wil jij de concurrentie voor blijven en nieuwe insights, cases van vooruitstrevende e-commerce spelers en tools voor succes? Laat je dan op 26 juni inspireren door de laatste trends, research en technologie.

Elk jaar is er daarnaast ook Emerce Fulfillment & Logistics als sub-event. Een programma geheel over de nieuwste ontwikkelingen en best practices in de logistiek van e-commerce.

Voor wie is #ecl19?

Ruim 1500 bezoekers worden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en nieuwe e-commerce inzichten, tools en cijfers om direct toe te passen binnen hun organisatie. Alle interessante e-commerce spelers zijn aanwezig: de grotere retailers, webshops, direct sellers, fabrikanten, distributeurs en merken.

Een greep uit de aanwezige organisaties in voorgaande edities:

Ikea, ANWB, Tommy Hilfiger, Greetz, Philips, Volvo Cars, Adidas, Brabantia, Pon's Automobielen, Lucardi, Makro, Blond-Amsterdam, Heineken, Dr Oetker, Danone, TUI Nederland, Sligro, Akzo Nobel, Asics, Nederlandse Staatsloterij, Afterpay, Scotch & Soda, Vergelijk.nl, Bol.com, Rabobank, UPC/Ziggo en Omoda.

Delen via

Sponsoren van IAB Nederland