EMERCE DARE 2019

dinsdag 15 oktober 2019, Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

Registreer hier Zet in agenda

Join Emerce DARE | 15 oktober 2019 | Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

Dare is een event voor en door digital creatives met een blik op de toekomst. Topics zijn cutting-edge design, nieuwe visies en ideeën, interaction design, visual design en creatieve processen. Dare staat voor een programma met nationale en internationale leading digital creatives. Innovatieve cases en verdiepende sessies. Over conversational interfaces, neuro usability en natuurlijk digital design.

Voor wie is #dare19?

Dare is bestemd voor een brede groep van visual designers, creatives, creative directors, creative leads, UX designers en UX directors, designers, user experience designers, UI designers en service designers, die werkzaam zijn bij digital agencies, communicatie- en reclamebureaus, mediaorganisaties en corporates, of werkzaam zijn als zzp-er.

Voorgaande editie: Emerce DARE 2018

Voorgaande editie namen sprekers van onder andere SPACE10, teamLab, TomTom, Woodwork, Random Studio, Mirabeau, Fabrique, Dutch Digital Design, ACHTUNG!, MediaMonks, Bold Monday en KPN.

Schrijf je nu in voor Emerce DARE

Als IAB lid/relatie kun je nu met €50,- korting naar Emerce DARE. Klik hier en kies voor het ‘Regular ticket (€50 korting)’.

Delen via

Sponsoren van IAB Nederland