Diversity Event

woensdag 3 oktober 2018, Zuiderkerk, Zuiderkerkhof 72, Amsterdam

Registreer hier Zet in agenda

Als vervolg op het diversiteit congres vorig jaar, organiseren IAA, IAB Nederland en MWG in oktober dit jaar een tweede editie van het evenement. Omdat het onderwerp diversiteit allen in het marketing-, communicatie- en mediavak raakt, hebben andere organisaties zich aangesloten bij dit initiatief: BVA (Bond van Adverteerders), DDA  (Dutch Digital Agencies), en stichting Include Now.

Het Diverstity evenwordt woensdag 3 oktober (vanaf 15:00 uur) georganiseerd in de Zuiderkerk te Amsterdam. Naast een keur aan sprekers en columnisten, zal op het event ook de Kleurrijke 50 worden bekend gemaakt. Een lijst van 50 opvallende vakgenoten die diversiteit op de kaart zetten. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met Raja Felgata en Khalid Ouaziz, die al 8 jaar de Kleurrijke 100 samenstellen.

Net zoals op Kleurrijke 100, zal het bij de Kleurrijke 50 van marketing, media en communicatie draaien om vakgenoten die het verschil maken en die met hun werk, persoonlijkheid en visie een bijdrage leveren aan een inclusievere samenleving. In het geval van de Kleurrijke 50 zijn dat vakgenoten die met woord en daad het marketing, media en communicatie vak inclusiever en meer divers maken.

Stem nu en geef vakgenoten op via de website van De Kleurijke 50! 

Programma:

14:30 uur inloop
15:00 uur programma
17:15 uur borrel
19:00 uur einde


Locatie:
Zuiderkerk 
Zuiderkerkhof 72
Amsterdam

normaal Logo s diversiteitkopie

Delen via

Sponsoren van IAB Nederland