IAB Nederland - De Algemene Leden Vergadering

dinsdag 10 maart 2020, Capital C

Registreer hier Zet in agenda

De Algemene Leden Vergadering - IAB Nederland

Programma: inloop 15.00 - start inhoudelijk programma 15.30 - 17.30 met aansluitend een feestelijke borrel. 

Iedereen is welkom vanaf 15.00 uur. Het inhoudelijke programma start om 15.30 tot 17.30 met aansluitend een feestelijke borrel waarbij we afscheid nemen van de bestuursleden Lauren van der Heijden (DPG media) en Mascha Driessen (Microsoft) en Nathalie Peters (MORGENFRISK).

De toekomst van growth hacking – het echte geheim onthuld
We trappen de ALV af met een power sessie van niemand minder dan Chris Out, Growth Hacking Expert en Managing Partner bij RockBoost. Hij neemt je mee in de nieuwe wereld van Growth Hacking. De inspirerende sessie zal bestaan uit theorie, praktische voorbeelden én er zal een connectie worden gelegd naar de eigen praktijk. Chris staat erom bekend dat je direct met zijn insight aan de slag kan gaan en je na deze inspiratie sessie de juiste vragen gaat stellen aan je team.

Om 16.30 zullen we starten met de Algemene Leden Vergadering
De directeur van IAB Nederland (Wendy Pouw) zal uitleg geven over het beleid en de activiteiten van het afgelopen verenigingsjaar. Daarnaast zullen de plannen voor 2020 met je gedeeld worden. Tijdens de ALV geven we jou als lid graag de mogelijkheid om je mening te geven of vragen te stellen aan de directeur en het bestuur.

Wij stellen het zeer op prijs dat er van jouw bedrijf een stemgerechtigde aanwezig zal zijn voor de beslissingen die tijdens de ALV genomen gaan worden.

Mocht je als lid geen vertegenwoordiger kunnen afvaardigen voor de ALV, maak dan gebruik van je stemrecht middels deze volmacht.

Spreker

Chris smize 4034 2 Chris Out 
 
Chris Out is internationaal expert en spreker op het gebied van Growth Hacking. In 2014 startte hij met twee compagnons RockBoost, het eerste Growth Hacking Agency in Nederland. Met   zijn startup-   achtergrond en corporate consultancy ervaring helpt Chris startups, scale-ups en corporate klanten met de ontwikkeling en realisatie van succesvolle groeistrategie. Daarnaast   doceert hij Growth   Hacking bij Emerce Opleidingen en Beeckestijn Business School.

 

 

 

 

 

 

 

Delen via

Sponsoren van IAB Nederland