IAB Nederland - De Algemene Leden Vergadering

dinsdag 10 maart 2020, locatie volgt

Registreer hier Zet in agenda

De Algemene Leden Vergadering - IAB Nederland

Graag nodigt Nathalie Peters (voorzitter van IAB Nederland) namens het bestuur je uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) op 10 maart 2020.

Programma: inloop 15.00 - start inhoudelijk programma 15.30 - 18.00 uur

Iedereen is welkom vanaf 15.00 uur. Het open gedeelte van het programma start om 15.30 tot 16.30 uur vervolgens zullen we overgaan tot een besloten gedeelte.

Besloten deel

Om 16.30 starten we met de Algemene Leden Vergadering. Tijdens dit besloten deel voor leden legt IAB Nederland verantwoording af over het beleid en de activiteiten van het afgelopen verenigingsjaar, en deelt de plannen voor het nieuwe jaar met de leden. Daarbij wordt alle leden ruim de mogelijkheid geboden om hun mening te geven of vragen aan het bestuur te stellen. Wij stellen het zeer op prijs dat er van jouw bedrijf een stemgerechtigde aanwezig zal zijn voor de beslissingen die tijdens de ALV genomen gaan worden.

Mocht je als lid geen vertegenwoordiger kunnen afvaardigen voor de ALV, maak dan gebruik van je stemrecht middels deze volmacht.

Na afloop van de ALV is er een borrel waarbij we afscheid nemen van de bestuursleden Lauren van der Heijden (DPG media) en Mascha Driessen (Microsoft) en Nathalie Peters (BigBear), die ruim zes jaar actief een bijdrage aan het bestuur hebben geleverd.

Delen via

Sponsoren van IAB Nederland