Data & Techniek update

dinsdag 4 december 2018, Google | 34 Claude Debussylaan, 1082 MD Amsterdam

Registreer hier Zet in agenda

Op 4 december organiseert de taskforce Data & Techniek van IAB Nederland een ochtendsessie over de huidige status en ontwikkelingen van Data en Techniek in Nederland. Waar staan we nu en wat betekent het voor de branche? Deze sessie is bedoeld voor IAB Nederland leden.

Programma:
Tijd: inloop 8.00 – start 8.30 – 11.15 

Locatie: Google, Claude Debussylaan 34, 1082 MD Amsterdam, Nederland. 

Google zit op de 15e etage van het Vinoly gebouw. Ingang van dit gebouw zit aan de kant van de Aaron Coplandstraat. Boven de ingang staat Vinoly. De dichtsbijzijnde parkeergarge is de Q-park Mahler. 

Tijdens deze ochtend sessie zullen sprekers dieper ingaan op de recente ontwikkelingen die nu in de markt spelen. De sprekers komen allen uit verschillende disciplines waardoor iedereen zo goed mogelijk geïnformeerd zal worden rondom de ontwikkelingen:

De line-up voor deze ochtend:

  • Marco Wanders (Cluster Leader Sales Specialist, Google), tijdens deze presentatie zullen we kijken naar opkomende datatrends, veranderend consumentengedrag en de waarde van data geautomatiseerde en datagestuurde marketingstrategie. 
  • Jhon van der Ceelen (Business Intelligence, Director Digital, Mindshare Nederland), zal een handvat geven over hoe om te gaan met data. De Technologie biedt ons de mogelijkheid om data te verzamelen, te intrepreteren en in te zetten. Maar hoe ga je ermee om en wat 
  • Pieter van Geel (Head of Analytics, Conversation & Data Science, Greenhouse Group BV), zal inzicht geven in waar we nu staan met Artificial Intelligence en zal daarbij een cases presenteren waar het nu wordt toegepast en wat de resultaten zijn. 
  • Lejo Duivenvoorde (CEO,EDM Digital Solutions) zal doormiddel van cases de learning en de ontwikkelingen van marketing automation laten zien. 

Het volledige programma:

08.00 - 08.30    Registratie en inloop gasten 
08.30 - 08.45 Yvonne interviewt Annee Spijkervet en Erik Klein Nagelvoort 
08.50 - 09.15 Marco Wanders (Cluster Leader Sales Specialist, Google)
09.15 - 09.40  Pieter van Geel (Head of Analytics, Conversation & Data Science, Greenhouse Group BV)
09.40 - 10.05  Jhon van der Ceelen (Business Intelligence, Director Digital, Mindshare Nederland)
10.05 - 10.30 Lejo van Duivenvoorde (CEO,EDM Digital Solutions) 
10.30 - 11.00  Yvonne interviewt Erik 

Let op: IAB Nederland hanteert een no-show fee* van € 50,-

*Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, annuleer dan je ticket of stuur dan een e-mail naar info@iab.nl. Kosteloos annuleren kan tot 24 uur voor aanvang van het evenement. Een collega sturen in jouw plaats kan natuurlijk altijd.

Delen via

Sponsoren van IAB Nederland