Save the date, 20 jaar IAB Nederland!

dinsdag 4 september 2018, Amsterdam

Registreer hier Zet in agenda

Dit jaar vieren we onze 20e verjaardag, en jullie zijn allemaal uitgenodigd! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het aller laatste nieuws rondom onze 20 jaar IAB Nederland activiteiten. En ben er als eerste bij wanneer de ticket registratie open gaat!

Wat gaan we vieren?

We zijn jarig en willen terugkijken naar en vooral vooruitdenken op de meest inspirerende ontwikkelingen in de markt. Nu kun je denken: de meeste congressen bieden heel veel inspiratie. IAB Nederland vindt dat dit anders kan.
Het doel van onze verjaardag is om de bezoeker in staat te stellen om zich in 1 dagdeel bij te laten praten over de ontwikkelingen binnen de digitale marketing innovaties in Nederland (en daarbuiten). Met een hele praktische insteek. Wat kom je tegen bij een digitaal transformatie proces binnen je bedrijf? Wat zijn de do’s en de don’ts? Wat werkt, en ook: wat werkt niet? Met als doel om het vak naar een hoger niveau te tillen. Want succes komt voort uit de optelsom van visie en executie. Zo kunnen we digitale marketing innovatie verbeteren en door naar de volgende 20 jaar.

Een tip van de sluier: we vieren onze verjaardag in de La Mar onder moderatie van niemand minder dan Igor Beuker!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IAB Nederland hanteert een no-show fee* van € 50,- voor de gemaakte kosten. 

*No-show fee: mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, annuleer dan je ticket of stuur dan een e-mail naar info@iab.nl. Kosteloos annuleren kan tot 24 uur voor aanvang van het evenement. Hierna hanteren we een no-show fee van 50 euro. 

Een collega sturen in jouw plaats kan natuurlijk altijd. 

Delen via

Sponsoren van IAB Nederland