Bureau

Het Bureau is het thuis van IAB Nederland, hier komen de taskforces en het bestuur samen om te werken aan de ontwikkeling van marketing innovatie. De leden van het bureau bieden hier ondersteuning en kwaliteitsbewaking van marketing, communicatie, planning van de events en publicaties. Dit maakt het bureau de linkin’ pin met de IAB Nederland leden. Nieuwsgierig naar het bureau? Kom langs bij ons kantoor!


Yvonne de Jager
Directeur 

Met een digitale achtergrond aan zowel de bureau- als de opdrachtgeverszijde is Yvonne de perfecte persoon voor de dagelijkse leiding van de branchevereniging voor marketinginnovatie en digitaal adverteren. Yvonne zal haar 25 jaar ervaring en haar netwerk inzetten om de toekomst van de branche (mede) vorm te geven. Yvonne is groot voorstander van het samenbrengen van de diverse belanghebbenden uit het vak.


Ilja Dobbe
Office Manager

Na het afronden van haar Schoevers opleiding PR-Assistent heeft Ilja als Office Manager in onder andere de reclame- en communicatiebranche gewerkt. Ze is vooral het aanspreekpunt voor operationele en facilitaire zaken, events en finance. Daarnaast ondersteunt ze het bestuur.


Suzanne Ketelaar
Marketing Communicatie Manager

Als Marketing Communicatie Manager bij IAB Nederland is Suzanne verantwoordelijk voor alle marketing activiteiten en communicatie met onze leden en de branche.


Joost Schipperijn
Partner- en membership manager

Joost zijn hart gaat sneller kloppen van alles wat met de digitale marketingbranche te maken heeft. Na een veelzijdige functie aan de bureau zijde is Joost nu partner- en membership manager van IAB Nederland. In deze rol bouwt en onderhoudt Joost de sterke relaties met onze leden.


Gezocht: Stagiair(e)
Bureau ondersteuning

Wij zijn op zoek naar een tech-savvy stagiair(e) voor een periode van een half jaar. Heb jij een passie voor digitale media? Wij bieden een interessante stageplaats waar je veel kunt leren over de online marketing industrie. Waar je kan meedraaien én waar jij een ondersteunend onderdeel bent van alle facetten van onze organisatie. Geïnteresseerd? Stuur je motivatie naar info@iab.nl