Bureau

Het Bureau is het thuis van IAB Nederland, hier komen de taskforces en het bestuur samen om te werken aan de ontwikkeling van marketing innovatie. De leden van het bureau bieden hier ondersteuning en kwaliteitsbewaking van marketing, communicatie, planning van de events en publicaties. Dit maakt het bureau de linkin’ pin met de IAB Nederland leden. Nieuwsgierig naar het bureau? Kom langs bij ons kantoor!


Wendy Pouw
Directeur 

In de rol van Directeur is Wendy Pouw binnen IAB Nederland verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van dé onafhankelijke branchevereniging voor digital advertising en marketinginnovatie. Voordat Wendy in 2019 IAB ging versterken, had ze aan zowel bureau- als klantzijde gewerkt. Daarmee heeft ze een brede digitale achtergrond opgebouwd. Zo was Wendy als Senior Media Manager bij Liberty Global verantwoordelijke voor alle strategische media vraagstukken voor 12 landen. Daarvoor was Wendy Head of Digital bij Mindshare, waar ze verantwoordelijk was voor de alle digitale disciplines.


Ilja Dobbe
Operations manager

Na het afronden van haar Schoevers opleiding PR-Assistent heeft Ilja als Office Manager in onder andere de reclame- en communicatiebranche gewerkt. Ze is vooral het aanspreekpunt voor operationele en facilitaire zaken, events en finance. Daarnaast ondersteunt ze het bestuur.


Suzanne Ketelaar
Marketing Communicatie Manager

Als Marketing Communicatie Manager bij IAB Nederland is Suzanne verantwoordelijk voor alle marketing activiteiten en communicatie met onze leden en de branche.


Jeff den Hartog

Account manager