Meerdere primeurs op drukbezochte ledenvergadering

1 minuten leestijd (194 woorden)
Op donderdag 12 maart vond in Hotel Arena in Amsterdam onze jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats. Onze leden waren in grote getale toegestroomd en de Tuinzaal was dan ook afgeladen vol!

Uiteraard waren ze niet voor niets gekomen. Om te beginnen kregen ze een primeur: Roel van Rijsewijk presenteerde de Ad Spend-cijfers van 2014.
Deze cijfers worden voor IAB-leden die niet aanwezig waren én voor alle andere geïnteresseerden nogmaals gepresenteerd tijdens een Free Lunch webinar op 19 maart. Wil je hierover meer weten? Kijk dan hier

Vervolgens bood onze nieuwe directeur Govaert Plesman alle aanwezigen een terugblik op het afgelopen verenigingsjaar.

Hierna hebben we vooruitgekeken naar het nieuwe jaar: Govaert heeft verteld over onze plannen voor 2015 Joris heeft de vernieuwde strategie, waar we eerder al over berichtten, in detail besproken.

Uiteindelijk heeft Joris de vergadering afgerond met een nieuwtje: hij heeft besloten om zijn voorzitterschap over te dragen aan Nathalie Peters. Zij is door het voltallige bestuur voorgedragen en tijdens de vergadering ingestemd als nieuwe voorziter van IAB. Mocht je hier meer over willen weten, dan kan je hier meer lezen.

Traditiegetrouw zijn we de middag geëindigd met een borrel: de foto's spreken voor zich.