Content, rankings en voorspellingen: Friends of Search in een notendop

2 minuten leestijd (316 woorden)
Donderdag 19 februari was het zover, de tweede editie van hét Searchcongres van IAB Nederland en DDMA. Friends of Search haalde 20 (inter)nationale sprekers naar Amsterdam. Dat de sprekers hun best hadden gedaan om met interessante learnings te komen, is gebleken. Na de bitterballen en het bier gingen 350 search marketeers naar huis met een bak kennis waarmee ze direct aan de slag konden. Heb je Friends of Search 2015 gemist? Geen probleem, wij hebben alles voor je verzameld en op een rijtje gezet.


PresentatiesMet zoveel sprekers en informatie kunnen wij ons voorstellen dat je niet alles hebt kunnen onthouden. Bekijk de presentaties om nog je nog even te wanen in de Keywords, Hummingbird, UX en nog veel meer.

fos
Wie schreven er over FOSOm er zeker van te zijn dat je niks mist zijn er verschillende blogs geschreven over Friends of Search. Relevante en interessante informatie is voor jou op een rijtje gezet. Zie de blogs op MarketingfactsEmattersNotprovidedInternetadvantageEmerceWebanalisten en Ductchcowboys.

SpraakmakendDat Friends of Search wat losmaakte bij de bezoekers blijkt op twitter. Via #FOS15 hebben 91 bezoekers en sprekers hun learnings, mening en quotes met ons gedeeld. In het compilatiefilmpje zie je wat bezoekers interessant vonden om te tweeten.

fos2
GespotTerwijl jij druk aan het luisteren, nadenken en noteren was hebben wij dit vastgelegd:

fos3
Friends
Wij willen de ‘Friends’ of Search nogmaals bedanken, die dit congres mogelijk hebben gemaakt.

netprofilerorangevalleystramarkSR_Logoyonegosd_interactiveResolution Logo_Color_jpg formatiprospect
Wil jij er zeker van zijn dat je de editie van volgend jaar niet gaat missen? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en blijf op de hoogte van al het nieuws omtrent Friends of Search 2016.